Vyogato Primary School in Kenia

In samenspraak met de hoofdonderwijzers en leerkrachten wil Van Galen Klimaattechniek de kwaliteit van het onderwijs verbeteren. De afgelopen jaren zijn er klaslokalen gebouwd, en de school is voorzien van een watertank en een overkapping. Bouwactiviteiten hebben binnen het project niet meer de hoogste prioriteit. Maar het onderhoud van de gebouwen blijft altijd aandacht vragen, zowel van de gemeenschap als van de sponsor. Bij een project als dit gaan wij uit van het principe ‘voor wat, hoort wat’. Alleen geld brengen leidt onherroepelijk tot de uitdrukking van de bekende ‘bodemloze put’. Investeringen en ondersteuning moeten samengaan met inzet en het leveren van een prestatie door betrokkenen, ouders, leerkrachten en leerlingen.

In 2011 is er geld geïnvesteerd in het onderhoud van de school en de watertank van het scholenproject Vyogato. Dit schooljaar zijn er nieuwe c.q. extra schoolbanken geleverd en er is een aparte slaapruimte met stapelbanken gecreëerd voor de schoolleiding/onderwijzers.

De onderwijzeressen hadden een verzoek ingediend voor een naaimachine, en afgelopen september hebben zij tijdens een bezoek van onze vertegenwoordiger uit Nederland de naaimachine in ontvangst genomen. Daar waren zij zeer verguld mee.

Terug naar overzicht >>

Ons bedrijf
Duurzaamheid & MVO
Specialisaties
Marktsegmenten
Bekijk de vacatures
Contact
FRIS!