Uw partner als het gaat over klimaattechniek

Wij zijn Van Dorp projecten en wij zijn er om u te helpen als het gaat om een optimaal klimaat. Wij zijn een team van 90 collega’s met verstand van ons vak. Daar staan wij om bekend. Sinds 1970 denken wij in mogelijkheden voor de klant, van A tot Z. Wij zijn altijd bereikbaar en vinden persoonlijke aandacht belangrijk om zo onze klanten te ondersteunen en te zorgen voor de beste service.

Wat u van ons mag verwachten:

  • Onze passie: techniek
  • Onze mentaliteit: no-nonsense
  • Onze kracht: echte vakmensen
  • Onze service: alles voor een glimlach
  • Onze oplossingen: outside-the-box-denkers

 


De nieuwe bedrijfsfilm van Van Dorp is online. Bekijk hem hier.

 

Sinds 1970

Van Dorp projecten is een echt familiebedrijf, opgezet in 1970 door W.F. Van Galen, een begrip in de wereld van klimaatbeheersing. Met onze kennis en ervaring realiseren wij unieke oplossingen, met menselijke waarde verlenen wij onze service en wij zijn trots op de duurzame relaties en samenwerkingen die wij hebben opgebouwd door onze klanten altijd voorop te stellen.

Onderdeel van Van Dorp

Sinds 2017 is Van Dorp projecten officieel een onderdeel van Van Dorp. Van Dorp projecten is vooralsnog een eigen entiteit met de mensen en de kwaliteit die u van ons gewend bent. Wij werken nauw en succesvol aan projecten samen met de specialisten van de overige Van Dorp bedrijven.


De heer Henk Willem van Dorp, DGA Van Dorp:

“Van Dorp projecten is een prachtig bedrijf met een hele goede naam en veel kennis en kunde onder de gepassioneerde medewerkers. Ik ben verheugd dat Van Dorp projecten de positie van de Van Dorp Groep in de markt versterkt.”

MVO

Betrokken ondernemen met betrokken medewerkers, dat is Van Dorp.

MENSELIJKE MAAT en GOED WERKGEVERSCHAP

Wij vinden het belangrijk dat er tijd is om elkaar ook op een informele manier te leren kennen.

Van Dorp op SOCIAL MEDIA

Wij laten u graag kennis maken met ons bedrijf en onze medewerkers.