Service en Onderhoud

Ons service- en onderhoudsbedrijf begrijpt wat u beweegt en denkt met u mee. Zij draagt proactief besparings- en verduurzamingsopties aan die naadloos aansluiten op de werkwijze binnen uw organisatie. Onze afdeling Service en Onderhoud zorgt voor onderhoud, inspectie en reparatie van klimaatinstallaties en zij onderhouden, inspecteren, testen en renoveren uw besturingsinstallaties.

Van Galen Klimaattechniek neemt de verantwoordelijkheid voor service- en onderhoudswerkzaamheden van u over, maar u houdt de regie voor wat betreft de planning en kosten. Op basis van ervaring en historische gegevens maken we een onderhoudsprognose, inclusief planning en te verwachten kosten. Zo stellen we gebouwbeheerders in staat hun onderhoudskosten zo goed mogelijk te voorspellen. Verder maken we het u zo inzichtelijk mogelijk en periodiek krijgt u een managementrapportage met daarin de uitgevoerde werkzaamheden. Tevens kunnen we proactief met verbetervoorstellen komen. Als u dat wenst, kunnen wij ook een webportaal maken, zodat u de voortgang van onze activiteiten kunt volgen.
Voor uw service- en onderhoudsprojecten krijgt u een vast contactpersoon die uw project volledig kent. Waar nodig zal hij de specialisten van de eigen engineeringafdeling of tekenkamer inzetten.

Onze medewerkers zijn 24/7 bereikbaar en handelen direct bij storingen.

Ons bedrijf
Duurzaamheid & MVO
Specialisaties
Marktsegmenten
Bekijk de vacatures
Contact
FRIS!