Onze werkwijze

Bij van Galen Klimaattechniek werkt u met één vast aanspreekpunt voor elke opdracht. Dit is prettig en voorkomt miscommunicatie. Uw contactpersoon regelt al uw zaken binnen onze organisatie en wordt daarbij 24/7 ondersteund door een deskundig team. Met deze efficiënte aanpak zorgen wij ervoor dat uw opdracht in goede handen is.

Elke installatie een nieuwe uitdaging

Het installeren van nieuwe klimaatbeheersingsinstallaties is elke keer weer een uitdaging. Het gaat er immers om uw specifieke wensen te vertalen naar een goed werkende installatie. Een gedegen voorbereiding is cruciaal en leidt dan ook tot een beter eindresultaat, hoge klanttevredenheid en een efficiënte bedrijfsvoering. Voor de best passende oplossing gaan we altijd uit van betrouwbare en bewezen systemen. We kijken ook naar nieuwe, innovatieve producten, maar toepassing van die producten gebeurt alleen na uitvoerige, interne testen en gebleken geschiktheid.

Werken aan uw leefklimaat

Door innovatie en verbeterde technische mogelijkheden hebben we mooie mogelijkheden het binnenklimaat van uw gebouw te verbeteren. Meer comfort in bijvoorbeeld uw hotel, tevreden en beter presterende medewerkers in uw kantoor, beter presterende leerlingen in het klaslokaal of een aangenamer verblijf in een ziekenhuis. Dat wilt u toch ook?! Onze ontwerpers, engineers, tekenaars en monteurs gaan graag aan de slag om uw leefomgeving te verbeteren.

Ons bedrijf
Duurzaamheid & MVO
Specialisaties
Marktsegmenten
Bekijk de vacatures
Contact
FRIS!