Veiligheid-AltrechtIn Zeist werkt Van Galen Klimaattechniek samen met aannemer Jurriëns Bouw uit Utrecht en Van den Pol Elektrotechniek uit Montfoort aan de renovatie van een sanatorium in opdracht van Altrecht. Veiligheid is bij dit project tot extra speerpunt uitgeroepen.

In samenspraak met alle partijen is besloten om veiligheid bij dit project extra aandacht te geven. Er is een mediabureau ingeschakeld om een veiligheidscampagne te starten en te begeleiden. Niemand op de bouw ontkomt eraan: ‘Veiligheid moet, want dat is voor iedereen goed!’

De opdracht van het mediabureau is het ontwikkelen van een strategie om een cultuur van veiligheid te laten ontstaan, die gedragen wordt door iedereen op de bouwplaats. Missie van de veiligheidscampagne is om onveilige situaties te herkennen, onveilige situaties zichtbaar te maken voor iedereen, onveilige situaties te fotograferen en onveilige situaties te voorkomen en/of op te heffen. De focus ligt op werkgewoonten, steigers en ladders, machines en gereedschappen, valbeveiliging, licht en elektriciteit en de werkplek. Elke week wordt een doel bepaald voor de veiligheidscampagne. Als het doel wordt bereikt, krijgen alle betrokken werknemers op de bouw een traktatie.

Ons bedrijf
Duurzaamheid & MVO
Specialisaties
Marktsegmenten
Bekijk de vacatures
Contact
FRIS!