MVO-elektrische-autoMaatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is een belangrijk onderdeel van de visie van Van Galen Klimaattechniek. In de praktijk zien we dat op allerlei manieren terug. In het opleiden van jongeren bijvoorbeeld, of in het beperken van het brandstofverbruik van bedrijfswagens.

De MVO-werkgroep van Van Galen Klimaattechniek is bezig om de contacten met opleidingsinstituten aan te halen en uit te bouwen. Met het oog op de vergrijzing van de maatschappij en het gebrek aan belangstelling van jongeren voor de techniek is het belangrijk om jongeren voor het bedrijf te interesseren.

Op het gebied van milieu is er aandacht vooreen registratietool om het brandstofverbruik van de bedrijfswagens te kunnen monitoren. En de eerste elektrische auto bij Van Galen is een feit!

Afgelopen maanden heeft Van Galen een aantal sportactiviteiten gesponsord waar medewerkers van Van Galen bij betrokken waren, te weten de Roparun t.b.v. de Daniël den Hoed kliniek, de Verkerk sponsorloop t.b.v. Stichting Leergeld en het springconcours van Stal Midler.

Ons bedrijf
Duurzaamheid & MVO
Specialisaties
Marktsegmenten
Bekijk de vacatures
Contact
FRIS!