Het juiste klimaat voor een aangenaam verblijf

Voor een zwembad zijn de eisen die gesteld worden aan de klimaatbeheersingsinstallaties heel anders dan de eisen voor een museum met kwetsbare kunstwerken. Toch hebben we bij Van Galen Klimaattechniek het segment sport, cultuur en recreatie samengevoegd. Dit, omdat het altijd om unieke projecten gaat waar we een maatwerkoplossing voor bieden. De unieke bouwkundige aspecten en de specifieke gebruikseisen vragen om een integrale visie op het binnenklimaat en daar heeft Van Galen Klimaattechniek jarenlange ervaring mee.

Wij voldoen aan de hoge klimaateisen die onder andere musea, zwembaden, theaters en bioscopen stellen, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. Tegelijkertijd hebben we een scherp oog voor verbetermogelijkheden waar het gaat om efficiency, energiebesparing en verduurzaming.

Bioscoop Kinepolis Dordrecht

kinepolis_logo
Project: Kinepolis Dordrecht
Omschrijving: Op initiatief voor de nieuwbouw van gemeente Dordrecht, hebben de bewoners na tien jaar weer een bioscoop: Kinepolis Dordrecht. De bioscoop met zes zalen en wel 1.200 stoelen, bestaat uit één grote staalconstructie van 400 ton. 
Lees verder →

Museum Vlaardingen
Museum Vlaardingen_1

Museum Vlaardingen_logo
Project: Museum Vlaardingen
Omschrijving: Het voormalige visserijmuseum in Vlaardingen is getransformeerd in Museum Vlaardingen. Naast de visserij gaat het museum zich ook richten op de archeologie-, de cultuur- en de historie van Vlaardingen. Deze uitbreiding hield in dat er zowel gerenoveerd, maar ook een nieuw pand gebouwd moest worden. 
Lees verder →

Sportcentrum Zeeland (Omnium) Goes

Sportcentrum goes_logo
Project: Sportcentrum Zeeland (Omnium) Goes
Omschrijving: Het voorheen genoemde Sportpunt Zeeland fungeert in het heden onder de naam Omnium. De veelzijdige sportlocatie is gesitueerd in Goes. 
Lees verder →

RACM en Kade Amersfoort
RAMCKade

Rijksgebouwendienst_logo
Project:
RACM en kade
Omschrijving: Opdrachtgever de Rijksgebouwendienst koos voor dit kantoor voor de Rijksdienst voor Archeologie, Cultuurlandschap en Monumenten (RACM).
Lees verder →

SS Rotterdam
SSRotterdam

SSRotterdam_logo
Project: SS Rotterdam
Omschrijving:
Het gerenoveerde en tot hotel-restaurant omgebouwde schip SS Rotterdam wordt gekoeld met het Maaswater waarin het schip is afgemeerd.
Lees verder→