Een transparant en efficiënt klimaat voor overheden

Wij zijn gespecialiseerd in de klimaatvoorziening voor overheidsgebouwen en realiseren een aangenaam klimaat voor medewerkers en bezoekers. Van Galen Klimaattechniek heeft bij zowel nieuwbouw als renovatie vaak al in de planfase een belangrijke adviserende rol vanwege de bouwkundige aspecten en de specifieke gebruikseisen. Een museum of archief vraagt bijvoorbeeld om een integrale visie op het binnenklimaat. De luchtvochtigheid en temperatuur vergen veel kennis en ervaring van onze engineers en monteurs.

Transparantie en efficiency in het proces van installatie, service en onderhoud zijn belangrijk, evenals de wens van de overheid om te komen tot energiebesparing en reductie van CO2-emissie. Daarnaast heeft de overheid een voorbeeldfunctie op het gebied van duurzaamheid en Van Galen Klimaattechniek draagt proactief verbetermogelijkheden aan.

Nationaal Lucht en Ruimtevaartlaboratorium
NLR_3

nlr_logo
Project: Nationaal Lucht en Ruimtevaartlaboratorium
Omschrijving: Het Nationaal Lucht- en Ruimtevaart-laboratorium te Amsterdam/Schenkel is geherstructureerd en opgewaardeerd naar een meer hedendaags kwaliteitsniveau.De locatie bestaat uit meerdere gebouwen, waarvan het merendeel gerenoveerd en gemoderniseerd is. In de gebouwen zijn onder andere onderzoeks-, test- en simulatie ruimten.
Lees verder →

Stadskantoor Vlaardingen

Stadkantoor Vlaadingen_logo
Project: Stadskantoor Vlaardingen
Omschrijving: Het stadskantoor Westnieuwland is een gebouw van 7.500m² met een eigentijdse uitstraling. Door een grondige renovatie is het kantoor duurzaam, energiezuinig en moderner geworden. Ook is “het nieuwe werken” geïntroduceerd, met flexibele werkplekken.
Lees verder →

RCE
RAMCKade

Rijksgebouwendienst_logo
Project: Rijksdienst voor Archeologie, Cultuurlandschap en Monumenten (RACM)
Omschrijving:
De nieuwbouw bestond uit een kantoorpand, museum en parkeergarage onder andere voorzien van bubbeldeckvloeren, koelplafonds en buisverwarming. Voor de montage van de buisverwarming aan de “schuine” glasgevel van het atrium zijn speciale gereedschappen en steigers ingezet om e.e.a. in  de lijn van de gevel en gevelkolommen te kunnen monteren. Onze serviceafdeling onderhoudt bij het RCE de koel-, luchtbehandeling-, CV- en de meet- en regelinstallatie.
Lees verder →

Politiebureau Westland Naaldwijk
Politienaaldwijk

Politie
Project: Politiebureau Naaldwijk
Omschrijving: Het ontwerp, de uitwerking en de realisatie van alle werktuigkundige installaties in dit gebouw zijn onder verantwoordelijkheid van Van Galen Klimaattechniek.
Lees verder→

Brandweer Hoogvliet
Brandweer (1)

Brandweer
Project: Brandweer Hoogvliet
Omschrijving: De vrijwillige brandweer in Hoogvliet en Pernis beschikt sinds 2011 over een moderne, goed geoutilleerde kazerne. 
Lees verder →