Het juiste klimaat voor optimale leerprestaties

Binnen het onderwijs wordt altijd gezocht naar mogelijkheden om de prestaties van leerlingen of studenten te verbeteren. Het effect van het binnenklimaat op de schoolprestaties wordt vaak nog onderschat. Onze deskundigen kunnen u veel vertellen over de effecten van een goed binnenklimaat, zodat ook binnen uw onderwijsinstelling de prestaties toenemen.

In het onderwijs hebben beheerders vaak een groot aantal gebouwen in beheer. Ondersteuning in effectief beheer door middel van ICT-systemen en duidelijke rapportages is net zo belangrijk als een goede technische performance. Inzicht en voorspelbaarheid zijn belangrijk om gebouwen effectief te kunnen beheren. De gebruikers van de gebouwen hebben andere dingen aan hun hoofd, zijn niet bezig met onderhoud, maar eisen wel een snelle en betrouwbare storingsdienst.
Van Galen Klimaattechniek begrijpt wat u beweegt en als verlengstuk van uw organisatie kan zij service en onderhoud bieden.Schoolgebouwen worden steeds vaker multifunctioneel gebruikt, waardoor energiebeheer complexer wordt. De meet- en regeldeskundigen van Van Galen Klimaattechniek helpen u graag aan een duurzame oplossing.

ROC Mondriaan Leidschenveen
ROC-Mondriaan-Leidschenveen

ROC Mondriaan_logo
Project: ROC Mondriaan 
Omschrijving: Dicht bij het centrum en direct naast het treinstation staat ROC Mondriaan Leidschenveen, Den Haag. Het schoolgebouw is met veel aandacht voor duurzaamheid ontworpen.
Lees verder →

InHolland Alkmaar gebouw A

InHolland_logo
Project:
InHolland Alkmaar gebouw A
Omschrijving: Hogeschool InHolland is een Hoger Beroeps Onderwijs instelling. Dit project betreft de verbouwing van de vestiging in Alkmaar, gebouw A van ongeveer 15 jaar oud. Het gebouw is op een duurzame wijze gerenoveerd en van binnen deel opnieuw ingedeeld. 
Lees verder →

Kindcentrum Schiedam

Kindecentrum_Taaltuin_logo (1)Kindcentrum_Ababil_logo (1)

Project: Kindcentrum Schiedam
Omschrijving: Het Kindcentrum was een nieuwbouwproject in de levendige wijk Nieuwland te Schiedam. Het Kindcentrum Nieuwe Damlaan is gelegen aan de Damlaan en biedt huisvesting aan verschillende scholen, van openbare basisschool tot buitenschoolse opvang. Van Galen Klimaattechniek heeft diverse installaties en de regeltechniek uitgevoerd met specifieke aandacht voor de broninstallatie. Onderdeel van dit project is ook een gymzaal van 910m2. 
Lees verder →

Universiteit van Amsterdam

Universiteit van Amsterdam_logo

Project: Universiteit van Amsterdam
Omschrijving: Over de jaren heen hebben wij diverse werkzaamheden uitgevoerd voor de Universiteit van Amsterdam. Een aantal van deze projecten waren onder andere diverse, centraal gelegen en monumentale panden.
Lees verder →

Erasmus Universiteit Gebouw B (Bibliotheek)

Erasmus Universiteit_logo

Project: Erasmus Universiteit Gebouw B (Bibliotheek)
Omschrijving:  Het bestuur van het Erasmus Universiteit Rotterdam wilde de bibliotheek in gebouw B, dat dateert uit 1968, transformeren in een moderne bibliotheek met 900 studieplekken. Tijdens de renovatie werd er rekening gehouden met duurzaamheid en comfort. 
Lees verder →

Brede School Uithoorn
Bredeschool

Gemeente_uithoorn

Project: Brede school Uithoorn
Omschrijving: Met een EPC van 0,78 is dit multifunctionele gebouw een voorbeeld van duurzaam bouwen, waarbij de werktuigkundige installaties een belangrijke rol spelen.
Lees verder →