Installaties voor een goed werkklimaat

Een goed werkklimaat bevordert het welzijn van medewerkers en daarmee van hun prestaties. Investeren in klimaatbeheersingsinstallaties is een win-win situatie indien er sprake is van een integrale oplossing. De jarenlange ervaring van Van Galen Klimaattechniek is gericht op advisering en ontwikkeling van een totaaloplossing op basis van het aantal vierkante meters en de gebruikerseisen.
Wij werken niet alleen in de nieuwbouw, maar ook in de renovatiemarkt. Een goed werkklimaat speelt een belangrijke rol in de verhuurbaarheid van bestaande kantoren.

Voor de vastgoedmanager is het van cruciaal belang goed inzicht in de kosten te krijgen om budgetprognoses te maken. Ook voor de facilitair manager/beheerder die het vastgoed van zijn eigen organisatie beheert, geldt dat inzicht in kosten en prestaties van groot belang zijn. Deze gegevens worden door Van Galen Klimaattechniek geleverd. Voor alle beheerders geldt dat gebruikers van hun kantoor liever niets van onderhoud willen merken en op hun wenken bediend willen worden als er een storing is. Van Galen Klimaattechniek geeft op verschillende manieren invulling aan deze wensen, onder andere door te werken met DBMO contracten (Design, Build, Maintain and Operate).

Het DBMO contract is in opmars, omdat opdrachtgevers zoeken naar innovatieve manieren om bouwprojecten minder complex en minder kostbaar te maken. Met een DBMO contract kunnen zowel de aannemer als de opdrachtgever voor de bouw en het gebruik van de accommodatie hun risico’s en kosten aanmerkelijk verkleinen.

Wilt u meer weten over het DBMO contract? Neem gerust contact op met één van onze accountmanagers.

De Rotterdam
Derotterdam

eneco (2)

Project: De Rotterdam
Omschrijving: Bij het grootste gebouw van Rotterdam “De Rotterdam”  heeft Van Galen de energievoorziening gerealiseerd. De installatie bestond uit een koel-, regel- en verwarmingsinstallatie, voorzien van koeling door Maaswater en een BIO-WKK.
Lees verder →

Rabobank Schiphol

Rabobank_logo

Project: Rabobank Schiphol Amsterdam
Omschrijving: De Rabobank is tijdens dit project gerenoveerd. Er is verbouwd op meerdere verdiepingen waarbij de regelinstallaties zijn aangepast. Ook is er een nieuwe koelverdeler geplaatst. 
Lees verder →

Viñoly Amsterdam

Project: Viñoly amsterdam
Omschrijving: Wegens een groei van het personeel van Google Amsterdam, wilde het bedrijf uitbreiden naar meerdere verdiepingen in het Viñoly gebouw, Amsterdam. 
Lees verder →

 

All-in Paviljoen Amsterdam

All-In paviljoen_logo
Project:
All-in Paviljoen Amsterdam
Omschrijving: HANDEL Amsterdam is een kantoorgebouw gelegen in het zuiden van Amsterdam. Het is een kleinschalig kantoorpand wat bestaat uit drie paviljoens, waarin diverse bedrijven gevestigd zijn.
Lees verder→

Triade Amsterdam

Triade_logo
Project:
 
Triade Amsterdam
Omschrijving: Dit project betreft de verbouwing van het laagbouw op de begane grond en eerste verdieping van het gebouw Triade in Amsterdam.
Lees verder → 

Parktoren Amstelveen
Parktoren Amstelveen_2

Project: Parktoren Amstelveen
Omschrijving: De Parktoren in Amstelveen is een kantoorgebouw van 10 verdiepingen. Het gehele gebouw is gerenoveerd en aangepast op een BaOpt ventilatie systeem.
Lees verder →

 

 

Nieuw Amsterdam

nuon
Project: Nieuw Amsterdam
Omschrijving:
Soms is een herontwikkeling net nieuwbouw. Dat geldt zeker voor Nieuw Amsterdam. Nieuw Amsterdam is een kantoor en een stadsplein met een compleet nieuw gezicht. De locatie is dynamisch en multifunctioneel. De renovatie van het kantoorgebouw Nieuw Amsterdam hebben we in goede samenwerking uitgevoerd in een bouwteam met bouwkundig aannemer De Nijs en E-installateur Heijmans.
Lees verder →

Cool 63 Rotterdam

Cool63_logo  
Project: Cool 63
Omschrijving:
Cool 63 is een gemeentelijk monumentaal pand wat zich in het hart van Rotterdam bevindt. Het is een multifunctioneel gebouw met kantoorruimtes, 15 appartementen en diverse winkel- en horecagelegenheden met een bruto vloeroppervlak van totaal 25.000m². Dit project was een combinatie van nieuwbouw en renovatie waarmee het BREEAM-duurzaamheidscertificaat “Excellent” behaald.

Lees verder →

Metropool Amsterdam (WeWork)

WeWork_logo
Project: Metropool Amsterdam (WeWork)
Omschrijving: Het gebouw Metropool, gelegen in hartje Amsterdam, is deels getransformeerd in WeWork. WeWork is een Amerikaans startersplatform ‘for creators’. Iedereen kan hier een kantoor of werkplek huren. 
Lees verder →

Koppert Biological Systems Berkel en Rodenrijs

Koppert_logo
Project: 
Koppert Biological Systems Berkel en Rodenrijs
Omschrijving:
 Koppert is internationaal marktleider op het gebied van biologische gewasbescherming en natuurlijke bestuiving. 
Lees verder →

Noorse Ambassade Den Haag

Noorse ambassade_logo

Project: Noorse Ambassade Den Haag
Omschrijving: De Noorse Ambassade is verhuisd van de Lange Vijverberg 10-11 naar het kantoorgebouw “The Statesman” aan de Eisenhouwerlaan 77 in Den Haag. De huurruimte voor de Ambassade is verbouwd tot een hedendaagse- en moderne kantoorruimte. 
Lees verder →

Rietlandpark Amsterdam

Project: Rietlandpark Amsterdam
Omschrijving: . Van Galen Klimaattechniek heeft de opdracht gekregen alle installaties van het Rietlandpark 275 t/m 307 te renoveren. Het project bestond uit een D&C contract. 
Lees verder →

 

 

Oosterdokseiland Kavel 2a + Blok 3C

ODE_logo

Project: Oosterdokseiland Kavel 2a + Blok 3C
Omschrijving:
De bijzondere constructie van het kantoorgebouw op een unieke locatie aan het IJ vormde een technische uitdaging voor het inpassen van de werktuigkundige installaties.
Lees verder →

La Nuova Bella Donna Amstelveen

Prowinko_Logo

Project: La Nuova Bella Donna Amstelveen
Omschrijving: Het voormalig “Wella” gebouw in Amstelveen is op een stijlvolle- en milieuvriendelijke manier gerenoveerd tot een modern kantoor: “Bella Donna”. De kantoren bevinden zich op adresnummer 2 (ProWinko) en adresnummer 4 (JTI). Het eindresultaat is in twee projecten gerealiseerd. 
Lees verder →

Port City (energiecentrale) Rotterdam
port city_1

PortOfRotterdam_logo

Project: Port City Rotterdam
Omschrijving:
Voor deze drie kantoorpanden aan de Waalhaven realiseerden we een duurzame energievoorziening. 
Lees verder →

DCMR Schiedam
DCMR

DCMR_logo
Project: DCMR Schiedam
Omschrijving:
De nieuwbouw van dit kantorencomplex met parkeergarage is qua ontwerp, uitwerking en realisatie van de werktuigbouwkundige installaties onder onze verantwoordelijkheid uitgevoerd. De locatie is voorzien van onder andere een warmte- en koude opslaginstallatie.
Lees verder →

Stater Amersfoort
Stater

Stater_logo
Proeject: Stater Amersfoort
Omschrijving:
De nieuwbouw van dit kantorencomplex met parkeergarage is qua ontwerp, uitwerking en realisatie van de werktuigbouwkundige installaties onder onze verantwoordelijkheid uitgevoerd. De locatie is voorzien van onder andere een warmte- en koude opslaginstallatie. 
Lees verder →

Whitepoint Amsterdam
Whitepoint

Acmea (140 x 54)
Project: Whitepoint
Omschrijving:
De renovatie van dit kantoorpand moest plaatsvinden met gebruikmaking van bestaande opwekkings- en distributieleidingen voor centrale verwarming en GKW.
Lees verder →