Gastvrijheid gaat voor alles

Een verblijf in een hotel moet comfortabel zijn. Voorop staat dat een aangenaam klimaat en een goede warmwatervoorziening essentieel zijn voor de comfortbeleving van de gasten. Zij moeten eenvoudig en snel hun eigen comfortniveau kunnen instellen. Van Galen Klimaattechniek zorgt voor optimale comfort. Daarbij hebben we een scherp oog voor de exploitatiekosten en de mogelijkheden om de bedrijfsvoering te verduurzamen, zowel voor een budgethotel als voor hotels in het topsegment.

Als het gaat om service en onderhoud aan technische installaties vinden alle werkzaamheden plaats in overleg met het hotelmanagement, zodat eventuele hinder tot een minimum beperkt is. Zo gaan het comfort van de gasten en een efficiënte bedrijfsvoering hand in hand.

Zuidblok Stadionplein Amsterdam

Project: Zuidblok Stationplein Amsterdam
Omschrijving: Het Zuidblok is onderdeel van het nieuwe Stadionplein in Amsterdam. Het gebouw is duurzaam ontworpen waarbij een groot deel van de energiebehoefte zelf wordt opgewekt.
Lees verder →

Starbed (ClinkNoord) Hostel

Starbed_logo

Project: Starbed (ClinkNoord) Hostel
Omschrijving: ClinkNoord is groot hostel met 213 privékamers en gemeenschappelijke slaapzalen, gelegen in Amsterdam. Het project betreft een grote renovatie in een korte bouwtijd van 7 maanden.
Lees verder →

Conservatorium Hotel

conservatorium hotel_logo
Project: Conservatorium Hotel
Omschrijving:
Renovatie van een monumentaal pand met nieuwbouw van een 5 sterren hotel met 129 kamers, mede voorzien van onder andere een  wellnesscenter, vergaderruimten, restaurant, bar, showkeuken, winkels en een atrium. Dit gebouw heeft warmte en koudeopslag met een monobron. 
Lees verder →

Citizen M Schiphol
Citizen_nieuw

Citizen
Project: Citizen M Schiphol
Omschrijving:
Nieuwbouw van een aantal hotels met geprefabriceerde kamers die werden samengebouwd tot compleet hotel. De hotels zijn betonkernactivering en een gebouwenbeheersysteem
Lees verder →

Hilton Den Haag
HiltonDenHaag

Hilton 

Project: Hilton Hotel Den Haag
Omschrijving: Het betreft hier de renovatie van een oud PTT kantoor tot een 5 sterren Hotel met daarop gesitueerd 10 ruime luxueuze appartementen, de uitdaging was de inpassing van de installaties in de bestaande betonnen constructie 

Lees verder →