Vacature werkvoorbereider Services Amsterdam

Jij bent als werkvoorbereider de spin in het web. Vanuit jouw positie onderhoudt jij de lijnen met onze opdrachtgevers, technici en diverse interne afdelingen. Door jouw optimale technische en organisatorische voorbereiding van allerhande werkzaamheden waarborg jij de kwaliteit en de kosten.

Voor ons kantoor in Wormerveer (of Lijnden) zijn wij op zoek naar een enthousiaste Werkvoorbereider op de afdeling Service & Onderhoud.

Gaat jouw hart sneller gaat kloppen van:

  • voorbereiden, coördineren, plannen en bewaken van project- en reparatiewerkzaamheden op werktuigbouwkundig gebied op basis van aangeleverde of zelf opgestelde werkopdrachten;
  • het beoordelen, controleren en organiseren van benodigd materiaal voor onze technici;
  • contact met opdrachtgevers over de voortgang en/of afmelding van de werkzaamheden.

Dan wachten er leuke collega’s op jou als je:

  • opleidingsniveau MBO-4/HBO werk- en denkniveau is, of vakdiploma’s op gelijkwaardig niveau;
  • relevante ervaring en kennis hebt van gebouwinstallaties op klimaat en regeltechnisch gebied;
  • het overzicht kunt behouden in een hectische omgeving;
  • communicatieniveau prima op orde is;
  • het team kunt verrijken met jouw organisatievermogen en goede besluitvaardigheid.

Werken bij Van Galen Klimaattechniek houdt in dat je deel uitmaakt van een informele bedrijfscultuur waar zowel een persoonlijke benadering als de prestatie centraal staan om het beste uit iedere werknemer te halen. Dit betekent dat je kansen krijgt om te groeien in ontwikkeling door training, opleidingsmogelijkheden en vooral leuke uitdagingen. Onze organisatie staat voor energie, innovatie, expertise en passie. Hierdoor realiseren we mooie projecten.
Naast de uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die minimaal toezien op de CAO voor het Technisch Installatiebedrijf, hebben we o.a. regelmatig gezellige informele borrels, een actieve personeelsvereniging en collectieve korting op diverse verzekeringen.
Kortom, als je onze nieuwe collega wordt, kom je terecht in een fijne menselijke organisatie waar het nooit saai is.

Ben jij die verfrissende nieuwe collega en heb je fantastische ideeën in jouw koker zitten, druk op die gekleurde knop en wij nemen snel contact met jou op.