Vacature monteur Rotterdam

Jij vindt jouw uitdaging in complexe installaties. Je installeert technische installaties volgens de opgegeven specificaties en planning. Samen met het installatieteam streef je naar de hoogste kwaliteit waarbij je verantwoording aflegt aan de chef-monteur.

Gaat jouw installatiehart sneller kloppen van:

  • het installeren van technische installaties op unieke projecten;
  • het kritisch beoordelen van je eigen werkzaamheden;
  • deelname aan werkoverleg?

Dan wachten er leuke collega’s op jou als je:

  • opleidingsniveau MBO-3 is, aangevuld met vakgerichte cursussen en trainingen;
  • in het bezit bent van VCA-Basis certificaat;
  • prestatiegericht bent.

Werken bij Van Galen Klimaattechniek houdt in dat je deel uitmaakt van een informele bedrijfscultuur waar zowel een persoonlijke benadering als de prestatie centraal staan om het beste uit iedere werknemer te halen. Dit betekent dat je kansen krijgt om te groeien in ontwikkeling door training, opleidingsmogelijkheden en vooral leuke uitdagingen. Onze organisatie staat voor energie, innovatie, expertise en passie. Hierdoor realiseren we mooie projecten.

Naast de uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die minimaal toezien op de CAO voor het Technisch Installatiebedrijf, hebben we o.a. regelmatig gezellige informele borrels, een actieve personeelsvereniging en collectieve korting op diverse verzekeringen.

Kortom, als je onze nieuwe collega wordt, kom je terecht in een fijne menselijke organisatie waar het nooit saai is.

Ben jij die verfrissende nieuwe collega die in een goed geoliede machine het verschil kan maken, druk op die gekleurde knop en wij nemen snel contact met jou op.