Vacature installatiemonteur

Ben jij een oplossingsgerichte installatiemonteur die graag deelgenoot wil zijn van een montageteam en die ongeremde passie heeft voor de installatiebranche?

Dan gaat jouw hart sneller kloppen van:

  • het monteren en installeren van o.a. ventilatie-, koeling, verwarming en sanitaire installaties;
  • deelname aan werkoverleg.

Er wachten dan leuke collega’s op jou als je:

  • opleidingsniveau MBO-3 richting werktuigbouwkunde is, aangevuld met vakgerichte cursussen en/of trainingen;
  • goede kennis hebt van technische installaties;
  • in het bezit bent van VCA-certificaat;
  • rust kunt bewaren bij deadlines waarbij je altijd accuraat en gedreven blijft.


Werken bij Van Galen Klimaattechniek houdt in dat je deel uitmaakt van een informele bedrijfscultuur waar zowel een persoonlijke benadering als de prestatie centraal staan om het beste uit iedere werknemer te halen. Dit betekent dat je kansen krijgt om te groeien in ontwikkeling door training, opleidingsmogelijkheden en vooral leuke uitdagingen. Onze organisatie staat voor energie, innovatie, expertise en passie. Hierdoor realiseren we mooie projecten.

Naast de uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die minimaal toezien op de CAO voor het Technisch Installatiebedrijf, hebben we o.a. regelmatig gezellige informele borrels, een actieve personeelsvereniging en collectieve korting op diverse verzekeringen.

Kortom, als je onze nieuwe collega wordt, kom je terecht in een fijne menselijke organisatie waar het nooit saai is.

Ben jij die verfrissende nieuwe collega die in een goed geoliede machine het verschil kan maken, druk op die gekleurde knop en wij nemen snel contact met jou op.