Vacature calculator projecten Rotterdam

Als calculator zie jij de uitdaging om, aan de hand van bestek en tekeningen, scherpe berekeningen te maken van de benodigde materialen en uren voor onze duurzame nieuwbouw- en renovatieprojecten. Je werkt offertes uit voor werktuigbouwkundige installaties en je brengt eventuele risico’s in kaart om de EMVI score te behalen. Uiteindelijk leg je verantwoording af aan de hoofd-calculator.

Gaat jouw calculator-hart sneller kloppen van:

  • het opnemen en inmeten van de te verrichten werkzaamheden;
  • de vervaardiging van een technisch (voor)ontwerp of het finetunen van een verstrekt schetsontwerp;
  • de analyse van gegevens voor normering van montagetijden en prijzen;
  • het uitwerken van meer-/minderwerk;
  • deelname aan de verschillende werkoverleggen?

Dan wachten er leuke collega’s op jou als je:

  • opleidingsniveau MBO-4 (MIT/HIT) is aangevuld met vakgerichte cursussen en trainingen;
  • een commerciële instelling hebt met financieel inzicht;
  • het team kunt verrijken met jouw kennis en rust kunt bewaren bij deadlines.

Werken bij Van Galen Klimaattechniek houdt in dat je deel uitmaakt van een informele bedrijfscultuur waar zowel een persoonlijke benadering als de prestatie centraal staan om het beste uit iedere werknemer te halen. Dit betekent dat je kansen krijgt om te groeien in ontwikkeling door training, opleidingsmogelijkheden en vooral leuke uitdagingen. Onze organisatie staat voor energie, innovatie, expertise en passie. Hierdoor realiseren we mooie projecten.

Naast de uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die minimaal toezien op de CAO voor het Technisch Installatiebedrijf, hebben we o.a. regelmatig gezellige informele borrels, een actieve personeelsvereniging en collectieve korting op diverse verzekeringen.

Kortom, als je onze nieuwe collega wordt, kom je terecht in een fijne menselijke organisatie waar het nooit saai is.

Ben jij die verfrissende nieuwe collega en heb je fantastische ideeën in jouw koker zitten, druk op die gekleurde knop en wij nemen snel contact met jou op.