Contactpersoon: Emmy


Voordelen van deze functie

Soliciteer nu

Vacature BIM Modelleur regio Rotterdam

Om tot een goed Building Information Model te komen moet je vanaf het ontwerp tot en met de uitvoering schakelen met het projectteam. Jij ontwerpt, tekent en maakt de berekeningen van de technische installaties en legt verantwoording af aan de projectleider. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de oplevering.

Gaat jouw BIM-hart sneller kloppen van:

  • het vervaardigen van praktische montagetekeningen uit het model;
  • het zelfstandig uitwerken van het ontwerp en in samenwerking met het kleine projectteam de berekeningen creëren van de werktuigbouwkundige, meet- en regeltechnische of andere gebouwgebonden installaties;
  • het modelleren van de werktuigkundige installaties In het BIM-systeem;
  • toetsing op kwaliteit, toepasbaarheid en haalbaarheid;
  • je verricht testen zoals “interface checks” en “clash controls”;
  • deelname aan de verschillende werkoverleggen zowel in- als extern?

Dan wachten er leuke collega’s op jou als je:

  • opleidingsniveau MBO-4 is, aangevuld met BIM-verrijkende cursussen en trainingen;
  • de nodige tekensoftware beheert zoals Revit en/of Autocad;
  • het team kunt verrijken met jouw ervaring en leergierigheid als BIM-modelleur.

Werken bij Van Galen Klimaattechniek houdt in dat je deel uitmaakt van een informele bedrijfscultuur waar zowel een persoonlijke benadering als de prestatie centraal staan om het beste uit iedere werknemer te halen. Dit betekent dat je kansen krijgt om te groeien in ontwikkeling door training, opleidingsmogelijkheden en vooral leuke uitdagingen. Onze organisatie staat voor energie, innovatie, expertise en passie. Hierdoor realiseren we mooie projecten.

Naast de uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die minimaal toezien op de CAO voor het Technisch Installatiebedrijf, hebben we o.a. regelmatig gezellige informele borrels, een actieve personeelsvereniging en collectieve korting op diverse verzekeringen.

Kortom, als je onze nieuwe collega wordt, kom je terecht in een fijne menselijke organisatie waar het nooit saai is.

Ben jij die verfrissende nieuwe collega en heb je fantastische ideeën in jouw koker zitten, druk op die gekleurde knop en wij nemen snel contact met jou op.