Over Van Galen

Jouw partner als het gaat over klimaattechniek

Wij zijn Van Galen en wij zijn er om jou te helpen als het gaat om een optimaal klimaat. Wij zijn een team van bijna 250 collega’s met verstand van ons vak. Daar staan wij om bekend. Sinds 1970 denken wij in mogelijkheden voor de klant, van A tot Z. Wij zijn altijd bereikbaar en vinden persoonlijke aandacht belangrijk om zo onze klanten te ondersteunen en te zorgen voor de beste service.

Wat je van ons kan verwachten:

  • Onze passie: techniek
  • Onze mentaliteit: no-nonsense
  • Onze kracht: echte vakmensen
  • Onze service: alles voor een glimlach
  • Onze oplossingen: Outside-the-box-denkers

Sinds 1970

Van Galen is een echt familiebedrijf, opgezet in 1970 door W.F. Van Galen. Van Galen is een begrip in de wereld van klimaatbeheersing. Met onze kennis en ervaring realiseren wij unieke oplossingen, met menselijke waarde verlenen wij onze service en wij zijn trots op de duurzame relaties en samenwerkingen die wij hebben opgebouwd door onze klanten altijd voorop te stellen.

Onderdeel van Van Dorp

Sinds 2017 is Van Galen officieel een onderdeel van de Van Dorp Holding. Twee familiebedrijven die goed op elkaar aansluiten. Van Galen is vooralsnog een eigen entiteit met de mensen en de kwaliteit die je van ons gewend bent. Wij werken tot op heden nauw en succesvol aan projecten samen met Van Dorp.

 

De heer Henk Willem van Dorp, DGA Van Dorp:

“Van Galen is een prachtig bedrijf met een hele goede naam en veel kennis en kunde onder de gepassioneerde medewerkers. Ik ben verheugd dat de continuïteit van Van Galen nu gewaarborgd is en dat Van Dorp haar positie in de markt hiermee versterkt.”

 

In 2020 bestaat Van Galen Klimaattechniek 50 jaar.


  • Medewerkers Van Galen in de technische ruimte van Ikazia Rotterdam - 2018