Services

Voor jou komen wij ’s nachts ons bed uit!

Preventief onderhoud aan de installaties in een gebouw, het heeft onze voorkeur en regelen wij middels een helder onderhoudscontract. Want met kwalitatief preventief onderhoud voorkom je ongewenste verrassingen en hoef jij je, als klant, nergens zorgen over te maken. Toch een onverhoopte storing? Geen enkel probleem, wij zijn 24/7 bereikbaar en vinden dat storingen direct verholpen moeten worden. Ook als dat betekent dat onze mensen ’s nachts hun bed uit moeten, iets wat we overigens graag voor je over hebben en doen.

Wij werken met een aantal teams waarbinnen diverse expertises zijn geworteld. Afhankelijk van de werkzaamheden en in overleg met jou wordt het juiste team ingezet. Maatwerk dus. Afgestemd op wat nodig is om zo slagvaardig mogelijk aan de slag te gaan. Daarnaast zorgt het vaste klantteam voor de optimale communicatie met alle betrokkenen en zijn onze technische dienstverleners zeker niet bang om een extra stapje te zetten.

De afspraken leggen wij vast in een onderhoudscontract. Met preventief onderhoud doen wij er alles aan jou en je organisatie te laten genieten van een optimaal klimaat. Maar een storing is niet altijd te voorkomen. Dus stroomt de kelder vol met water? Wordt het ineens 30 graden op kantoor? En hebben wij een onderhoudscontract afgesloten? Dan maak je gebruik onze storingsdienst, 24/7 bereikbaar. Fijn om te weten, vooral een hele geruststelling!


Onderhoudscontracten

Hoe werkt een onderhoudscontract bij Van Galen?

  1. Wij sluiten een onderhoudscontract af met jou onderneming of organisatie (geen particulieren).
  2. Eén vast klantteam binnen de organisatie zorgt voor heldere afspraken.
  3. Wij nemen contact op als een afspraak nodig is om werkzaamheden te verrichten en plegen preventief onderhoud om storingen te voorkomen.
  4. Wij evalueren graag met jouw als klant en komen dan ook op gezette tijden langs om bij de praten.

24/7 bereikbaar

Altijd klantvriendelijk

Snel en efficiënt geholpen

Altijd een deskundige servicemonteur op locatie


Meer weten? Neem contact met ons op.