Installatietechniek

Alles onder één dak

Wij willen maximaal comfort creëren én realiseren. Een optimaal klimaat in elk gebouw, voor de eindgebruiker, voor jou. Onze installateurs ontzorgen en vertalen de eigenschappen en mogelijkheden van producten in voordelen voor jou. Wij werken samen aan een optimaal partnerschap wat het gewenste resultaat oplevert.

Marktsegmenten

En wat onze specialismen zijn? De marktsegmenten:

Wat jij van ons mag verwachten

Wij werken in kleine teams die elk hun eigen expertise bezitten en met één vast aanspreekpunt voor jou. Zo houden we de communicatie met elkaar simpel en toegankelijk. Ons contactpersoon regelt alle zaken voor jou binnen onze organisatie en wordt daarbij ondersteund door een deskundig team.

Vragen beantwoorden met oplossingen

Het installeren, beheren en onderhouden van klimaatbeheersingsinstallaties is altijd weer een nieuwe uitdaging. Wij vertalen de specifieke wensen van de klant  naar een goed werkende installatie. Goede voorbereiding is hierin cruciaal en leidt tot een beter eindresultaat, hoge klanttevredenheid en een efficiënte bedrijfsvoering. Voor de best passende oplossing gaan wij altijd uit van betrouwbare en bewezen systemen. Bij bewezen geschiktheid passen wij ook nieuwe, innovatieve producten en technieken toe.

Revitalisering en renovatie

Voor een goede klimaatbeheersing hoeft een installatie niet nieuw te zijn. Renoveren is ook een optie. Renovatie van de klimaattechniek in gebouwen kan het leefklimaat sterk verbeteren. Zo hebben wij het leef- en werkklimaat van vele bedrijven sterk verbeterd door bestaande installaties te verbeteren. Meer comfort in een hotel, tevreden en beter presterende medewerkers op kantoor, beter presterende leerlingen in het klaslokaal en een aangenamer verblijf in een ziekenhuis.

Wil jij het klimaat in jouw werkomgeving ook verbeteren?Wij gaan graag voor je aan de slag.

Meer weten over wat wij doen? Bekijk ook eens onze referentieprojecten.


Onze specialisaties