- JOIN US! - 

FRIS! is op zoek naar jou!

Met elkaar blijven wij ontwikkelen en vooruitgaan. Op werkgebied én op persoonlijk gebied.
FRIS! is blij met jou als lid en zal er alles aan doen om jouw kennis te blijven vergroten en te helpen met het aandragen van innoverende ideeën. Daarentegen verwacht FRIS! dat jij niet alleen maar komt halen, maar ook komt brengen. Als je lid wordt geef je aan dat je "FRIS! bent" en openstaat voor ontwikkelingen in de branche, nieuwe innovatieve ideeën en kennis deelt met jouw collega’s.

Hoeveel tijd het kost om lid te zijn bepaal jij zelf door wel/niet deel te nemen aan evenementen en projecten. Er zal zo veel mogelijk rekening gehouden worden met het plannen van evenementen op verschillende locaties en vestigingen. Evenementen zullen plaats vinden tijdens en na werkuren. FRIS! gaat ervan uit dat ieder lid en elke werknemer verantwoord omgaat met deelname aan dit platform.

Wil je in het bestuur? Dan zal je meer tijd kwijt zijn aan FRIS!. Deze tijdsinvestering zal van te voren in kaart gebracht worden en worden afgestemt jouw leidinggevende. Hierdoor kun jij volledige medewerking verwachten en succesvol deelnemen aan het platform!

Wil jij meedoen en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom FRIS!?
Meld je nu aan en wordt lid!

 line-thin

- LID WORDEN -

 Aantal leden: 32

Ons bedrijf
Duurzaamheid & MVO
Specialisaties
Marktsegmenten
Bekijk de vacatures
Contact
FRIS!
  • Niet alle gegevens zijn juist ingevuld.