Rotterdam Academy
20 maart

FRIS_HR Banner

09-04-2018
Laura Zonne

Op 20 maart 2018 hebben de leerlingen van de opleiding Crossmedia Communicatie de volgende opdrachten uitgevoerd voor Van Galen:

  • Een Van Galen nieuwsbrief voor de relaties
  • Een teambuildingsevenement voor de medewerkers van Van Galen


De resultaten waren onwijs leuk en interessant. Tijdens het maken van de opdracht heb ik de leerlingen geholpen en feedback gegeven. Aan het einde van de dag hebben 4 groepen hun ideeën gepresenteerd. De groep met het beste resultaat hebben een kleinigheidje gekregen.

Ik was ontzettend onder de indruk van de kwaliteit en creativiteit die zichtbaar was in het eindeproduct. Het heeft ons zeker nieuwe inzichten gegeven voor toekomstige communicatiemogelijkheden.

Zie hieronder de (fictieve) eindresultaten van de winnende groep:

line-thin

Winnende flyer voor het teambuildingsevenement:
Het idee: "escapecity" in Den Haag. Een evenement waarbij groepen door middel van handboeien (aan één arm) aan elkaar worden vastgemaakt. De groepen moeten opdrachten doen in de stad om sleutels te verzamelen en los te komen. Deze opdrachten vereisen teamwork en dit maakt het een leuke gelegenheid om eens tijd door te brengen met collega's die je misschien niet iedere dag ziet. De groep die het snelste loskomt wint een prijs.

 FRIS_Evenement_groep 4_1

line-thin

Nieuwsbrief "SAMEN"
De groep heeft een nieuwsbrief gemaakt met de titel "SAMEN". Dit mede door de samenwerking tussen Van Dorp en Van Galen.

FRIS_Evenement_groep 4_2

 

FRIS_Evenement_groep 4_3

FRIS_Evenement_groep 4_4

Ons bedrijf
Duurzaamheid & MVO
Specialisaties
Marktsegmenten
Bekijk de vacatures
Contact
FRIS!