Vanwege het Coronavirus neemt Van Galen diverse maatregelen. We volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM. Hieronder nemen wij u mee in onze maatregelen. Let op! Dit bericht wordt regelmatig bijgewerkt. 

Maatregelen Van Galen

Het werk bij onze klanten gaat zoveel mogelijk door. Om dit goed en veilig te doen, hebben wij een risicobeoordeling gedaan en een RI&E opgesteld. Deze is gebaseerd op de meest actuele informatie van het RIVM en vormt het uitgangspunt voor de instructies die wij onze collega’s hebben meegegeven. In hoofdlijnen zijn deze als volgt:

  • Onze collega’s schudden geen handen en bewaren tenminste 1,5 meter afstand
  • Onze collega’s volgen de hygiëne-maatregelen van het RIVM
  • Onze collega’s nemen geen eten en drinken aan
  • Onze collega’s blijven thuis bij (milde) verkoudheidsklachten of wanneer zij of hun huisgenoten positief zijn getest op Corona.
  • Vergaderingen stellen we uit of doen we digitaal. Indien bij elkaar komen strikt noodzakelijk is, doen we dat met niet meer dan 10 personen en behouden we altijd 1,5 meter afstand.
  • Onze collega’s respecteren de protocollen van onze opdrachtgevers, mits deze niet in strijd zijn met de richtlijnen van het RIVM.
  • Onze collega’s op kantoor werken zoveel mogelijk thuis, of op gepaste afstand van elkaar.

Hoe nu verder?

Van Galen volgt de maatregelen die het overkoepelend Van Dorp Corona-team aangeeft. Zij volgen de actuele ontwikkelingen op de voet. Dit bericht zal naar verwachting dan ook regelmatig worden bijgewerkt. Ook roepen wij u op om er samen met ons voor te zorgen dat ons werk zoveel mogelijk door kan gaan, maar het ook te respecteren als dit niet lukt. Heeft u zelf nog vragen of aandachtspunten? Neem dan contact op met uw contactpersoon bij Van Galen.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van de Rijksoverheid.