Vacature Servicetechnicus Klimaattechniek regio Utrecht

Functie:

Servicetechnicus klimaattechniek regio Utrecht

Vestiging:

Utrecht

Contactpersoon:

Bart Verweij

Telefoon:

010-4878800

 

Omschrijving functie:
Het zelfstandig onderzoeken, inspecteren, onderhouden, beheren en repareren van CV- en luchttechnische- en koeltechnische installaties/systemen op werktuigbouwkundig en regeltechnisch gebied.

Functie-eisen:
Je voert technisch- en inspectief onderhoud uit aan apparaten, onderdelen en systemen en controleert deze op de juiste werking. Je lokaliseert en verhelpt storingen in deze technische installaties en onderdelen hiervan. Technische beheer en aansturen van derden in de gebouwen behoort tot de functie. Tevens verzorg je complete servicerapportages en controlelijsten van de uitgevoerde werkzaamheden. Periodiek loop je buiten kantoortijden storingsdiensten.

Solliciteren?
Voor deze vacature zoeken wij een kandidaat met de een afgeronde opleiding als Service Technicus Installatietechniek. Je bent vertrouwd met service en onderhoud aan klimaatinstallaties. Je bezit voldoende installatie- en proceskennis om een scherpe analyse te kunnen maken. Je bent vertrouwd met elektrotechniek en bent bovendien vertrouwd met Gebouw Beheer Systemen voor de bediening van de installaties. Je bezit een SCIOS diploma PO/PI scope 1 en 2 en Scope 7a en F-gassen of bent bereid tot het volgen van deze opleiding. Van Galen Klimaattechniek is een gerenommeerd installatiebedrijf. Het is een gedreven bedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van werktuigbouwkundige installaties in utiliteitsbouw en gezondheidszorg. Wij hebben langdurige relaties met onze opdrachtgevers en weinig verloop van personeel. Van Galen Klimaattechniek heeft verschillende vestigingen in Rotterdam – Amsterdam – Utrecht om de klant optimaal te kunnen bedienen.

Indien u geïnteresseerd bent in de functie of nadere informatie wenst kunt u het sollicitatieformulier invullen, dan nemen wij contact met u op. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Ons bedrijf
Duurzaamheid & MVO
Specialisaties
Marktsegmenten
Bekijk de vacatures
Contact
FRIS!
  • Urenformulieren Installatie