Servicetechnicus Klimaattechniek regio Amsterdam

Functie:

Servicetechnicus Klimaattechniek regio Amsterdam

Vestiging:

Amsterdam

Contactpersoon:

Wichard Bakelaar

Telefoon:

075 – 647 00 10


Omschrijving functie:
Het zelfstandig onderzoeken, inspecteren, onderhouden, beheren en repareren van CV- en luchttechnische installaties/systemen op werktuigbouwkundig en regeltechnisch gebied.

Activiteiten functie:
Je voert onderhoud uit aan apparaten, onderdelen en systemen en controleert deze op de juiste werking. Je lokaliseert en verhelpt storingen in deze technische installaties en onderdelen hiervan. Tevens verzorg je complete servicerapportages en controlelijsten van de uitgevoerde werkzaamheden. Periodiek loop je buiten kantoortijden storingsdiensten.

Functie eisen:
Voor deze vacature zoeken wij een kandidaat met een afgeronde opleiding als Service Technicus Installatietechniek. Je bent vertrouwd met service en onderhoud aan klimaatinstallaties. Je bezit voldoende installatie- en proceskennis om een scherpe analyse te kunnen maken. Je hebt kennis van elektrotechniek, bent vertrouwd met Gebouw Beheer Systemen voor de bediening van de installaties en bent breed inzetbaar. Je bezit een SCIOS diploma, PO/PI scope 1 en 2 of bent bereid tot het volgen van deze opleiding.

Indien u geïnteresseerd bent in de functie of nadere informatie wenst kunt u het sollicitatieformulier invullen, dan nemen wij contact met u op. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ons bedrijf
Duurzaamheid & MVO
Specialisaties
Marktsegmenten
Bekijk de vacatures
Contact
FRIS!