Management Assistent (fulltime) Rotterdam

Functie:

Management Assistent

Werkdagen:

Maandag t/m vrijdag (fulltime)

Dienstverband:

40 uur p/week

Vestiging:

Rotterdam

Contactpersoon:

Emmy Nakken

Telefoon:

06-51799247

 

Een aangenaam klimaat. Overal waar mensen wonen, werken, winkelen, verpleegd worden en recreëren. Van Galen zorgt ervoor. Gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van alle gebouw gebonden installaties, waaronder verwarming, luchtbehandeling, koeling, meet- en regeltechniek en energieopslag. Altijd met het doel voor ogen: maximaal comfort voor de eindgebruiker. En altijd gericht op het beste resultaat. Allround, ervaren en betrokken.

Voor ons kantoor in Rotterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste Management Assistent (fulltime), die in alle facetten bijdraagt aan een prettig persoonlijk en informeel werkklimaat.

Wat ga je doen bij ons
Jij bent de Management Assistent waar de Operationeel Directeur en de projectteams op kunnen bouwen. Op accurate en vriendelijke wijze handel je correspondentie af, verzorg je emailafhandeling en ontvang je telefoontjes voor de Operationeel Directeur. Ook zorg je voor een goede en begrijpelijke verslaglegging van vergaderingen. Voor medewerkers van de afdeling verzorg je de diverse facilitaire zaken zoals kleding, verlofadministratie en persoonlijke attenties. En bij het organiseren van allerlei bijeenkomsten regel jij de aankleding en catering. Ook op de technische projecten die onze mensen uitvoeren bied jij een helpende hand door onder meer factsheets en projectbladen te maken, waarbij jij het hoofd koel weet te houden. Je werkt hierbij nauw samen met de Directiesecretaresse.

Wat krijg je van ons

  • Jij krijgt een salaris dat past bij jouw werkervaring volgens onze CAO klein metaal en een aantrekkelijke pensioenregeling.
  • Wij bieden jou een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Jij hebt recht op 25 vakantie- en 6 ADV dagen.
  • Jij werkt bij een gezellig familiebedrijf met veel aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • Wij geven jou de ruimte door vrijheid en creativiteit toe te kunnen passen in jouw werk.

 

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan nu!
Heb jij ervaring als Management Assistente, weet je om te gaan met kantoorautomatisering en heb je een MBO4 of HBO werk-/denkniveau in een administratieve richting, en laat je je niet snel uit het veld slaan, solliciteer dan nu.

Wil je meer weten over de functie neem dan contact op met Emmy Nakken. Solliciteren kan door je CV met een motivatiebrief (vereiste) te mailen naar E.Nakken@vangalen.com.

Let op dit betreft een fulltime functie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Ons bedrijf
Duurzaamheid & MVO
Specialisaties
Marktsegmenten
Bekijk de vacatures
Contact
FRIS!