Functie:

Calculator projecten

Locatie:

Rotterdam

Contactpersoon:

Jeroen van Lit

Telefoon:

010-4878847

 

 

 

 

 


Als calculator houdt jij je bezig met het voorbereiden, calculeren en uitwerken van offertes voor werktuigbouwkundige installaties voor gerenommeerde opdrachtgevers!
Ben jij een calculator met een hands-on mentaliteit, kan je zelfstandig acteren en beschik je over een commercieel hart, dan zoeken we jou!

Werkzaamheden
Als calculator stel je calculaties op voor nieuwbouw- danwel renovatieprojecten van gebouw gebonden klimaatinstallaties en bereid je offertes voor.
Je bestudeert het bestek en de tekeningen en maakt een overzicht van de uit te voeren werkzaamheden. Waar nodig maak je een technisch (voor) ontwerp of werk je een verstrekt schetsontwerp verder uit. Je bent in staat om inschattingen te maken van tijdsnormen ten aanzien van de montagewerkzaamheden. Je analyseert gegevens om te komen tot normen voor montagetijden en prijzen. Je vraagt offertes aan bij toeleveranciers. Op basis van alle verkregen en verzamelde informatie werk je de offerte uit. Eventuele risico’s breng je in kaart om zo de EMVI score te behalen. Binnen de organisatie voor je overleg met projectleiders, engineers en tekenaars en neem je deel aan werkoverleg. Kortom een veelzijdige baan waar je vaak tegelijkertijd aan meerdere projecten aan het calculeren bent.


Functie-eisen
Je hebt een opleiding gevolgd op minimaal MBO-4 niveau (MIT/HIT), aangevuld met vakgerichte cursussen en trainingen.
Je hebt al enkele jaren werkervaring als calculator
Je bent commercieel ingesteld en hebt een goed financieel bewustzijn
Je bent in staat om aan meerdere projecten tegelijker tijd te werken en kan tegen deadlines.
Als calculator heb je gevoel voor details in je werk maar beschik je ook over een hands-on mentaliteit.


Wij bieden
Er is ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen en natuurlijk wordt zelfontplooiing gestimuleerd. Wij staan bekend om onze gezonde werk-privé balans en de menselijke maat. Naast een marktconform salaris zijn onze arbeidsvoorwaarden conform CAO klein metaal.
Wij zien graag je reactie op deze vacature en wellicht ontmoeten wij je binnenkort als nieuwe collega die ons team komt verstreken.

Wij zien graag je reactie op deze vacature en wellicht ontmoeten wij je binnenkort als nieuwe collega die ons team komt verstreken.

Indien je geïnteresseerd bent in de functie of nadere informatie wenst kun je het sollicitatieformulier invullen, dan nemen wij contact met je op. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.