Hoe gaat Van Dorp om met alle maatregelen rondom het Coronavirus?

Vanwege het Coronavirus neemt Van Dorp diverse maatregelen. We volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.
Bekijk voor de actuele maatregelen deze pagina.

Melding verbergen

Nieuw pand Van Dorp Rotterdam: eenheid, bereikbaarheid en zichtbaarheid

februari 1, 2021 12:58 pm

Familiebedrijf Van Dorp, met circa 1.500 medewerkers een bekende speler binnen de Nederlandse installatiebranche, heeft per 1-2-2021 een nieuwe vestiging geopend in Brainpark III Rotterdam. Het betreft een mooie zichtlocatie aan de Fascinatio Boulevard, vlak aan de A16.

Naast Van Dorp Rotterdam zullen Van Dorp projecten, Van Dorp Energie Management en de afdeling Juridische Zaken van het landelijk opererende Van Dorp zich in dit nieuwe pand vestigen. De vestiging huisvest vanaf 1 februari ruim 150 medewerkers en biedt Van Dorp Rotterdam de mogelijkheid door te groeien naar 250 medewerkers.

De groei-ambitie en visie van Van Dorp sluiten naadloos aan op de kansen en mogelijkheden die er binnen het verzorgingsgebied West-Nederland liggen. Vanuit deze nieuwe locatie verwacht Van Dorp haar klanten nog beter van dienst te zijn.

Van Dorp projecten

Van Dorp nam in 2017 het alom bekende Van Galen Klimaattechniek over. De Technisch Beheer activiteiten van zowel Van Dorp als Van Galen werden begin 2020 al samengevoegd. Sinds kort is ook Van Galen Projectenbedrijf definitief omgedoopt en voert nu de naam Van Dorp projecten.

Van Dorp City Solutions (CISO)

Naast de vestiging in Brainpark III, heeft Van Dorp ook een kleine vestiging in het centrum van Rotterdam. Deze vestiging is een paar jaar geleden gestart met een uniek proefconcept. Een concept dat één doel voor ogen had: als bedrijf een significante bijdrage leveren aan het milieu en zero-emissie realiseren voor vervoer in het centrum van grote steden. Alle monteurs rijden onder andere op speciale, moderne elektrische voertuigen naar de klant.

Dit unieke concept is uitvoerig getest en eind 2020 gelanceerd onder de naam Van Dorp City Solutions, kortweg Van Dorp CISO. De gemeente Rotterdam omarmt deze initiatieven van harte en wil niets liever dan de uitstoot van uitlaatgassen tot nul reduceren. Logisch dat Van Dorp juist dit concept in Rotterdam heeft gelanceerd.