Hoe gaat Van Galen om met alle maatregelen rondom het Coronavirus?

Vanwege het Coronavirus neemt Van Galen diverse maatregelen. We volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.
Bekijk voor de actuele maatregelen deze pagina.

Melding verbergen

Teamwork wordt geprezen!

september 17, 2020 11:52 am

Uit naam van de opdrachtgever van het project van het nieuwe restaurant Konnekt heeft Johan Mallo afgelopen vrijdag een prijs uitgereikt aan het Van Galen team. Uit dankbaarheid voor het perfect geleverde werk. De prijs is een beloning voor het minste aantal opleverpunten, zelf oplossend vermogen, meedenken in oplossingen ipv problemen, proactief werken, samenwerking, overall prestatie, klimaattechnisch inzicht, minste meerwerk opgave, minste project management ingrepen. En deze laatste woog dubbel! Top gedaan collega’s van Van Galen!