Hoe gaat Van Galen om met alle maatregelen rondom het Coronavirus?

Vanwege het Coronavirus neemt Van Galen diverse maatregelen. We volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.
Bekijk voor de actuele maatregelen deze pagina.

Melding verbergen

Project Terminal Noord, Den Haag

juli 27, 2020 10:56 am

Vorige week hebben wij de formele opdracht mogen ontvangen voor het project Terminal Noord vanuit het Rijksvastgoedbedrijf.

Het bruto vloeroppervlak van dit project is circa 9.000 m2. Dit jaar moeten de vergaderfaciliteiten en kantoorwerkplekken, zowel bouwkundig als installatietechnisch aangepast en opgeleverd worden. Eind 2020 is de oplevering aan het Rijksvastgoedbedrijf.

Wij plannen ook de gehele inrichting mee, hierdoor kunnen de gebruikers het pand vanaf 1 januari 2021 in gebruik nemen. Om dit te kunnen realiseren is het werken met ketenpartners essentieel net zoals het gezamenlijk lean plannen. Samen met de opdrachtgever, Schema Afbouw en Van Dorp installaties Zoetermeer zullen wij ook deze fase tot een succes maken.