Hoe gaat Van Galen om met alle maatregelen rondom het Coronavirus?

Vanwege het Coronavirus neemt Van Galen diverse maatregelen. We volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.
Bekijk voor de actuele maatregelen deze pagina.

Melding verbergen

Omgaan met het Corona virus

maart 18, 2020 1:55 pm

Beste relatie,

Het Coronavirus houdt ons allemaal bezig, zowel zakelijk als privé. Wij proberen er alles aan te doen om onze dienstverlening zo goed mogelijk door te laten gaan. Op onze bouwplaatsen zijn de noodzakelijke maatregelen genomen om de veiligheid van uw en onze medewerkers te kunnen waarborgen. Ons kantoor is minimaal bemand, de collega’s werken zoveel mogelijk vanuit huis. Overleggen vinden voornamelijk online plaats. U kunt ons gewoon bereiken via de bij u reeds bekende telefoonnummers en e-mailadressen.

Mocht u een medewerker niet kunnen bereiken? Stuur dan een bericht naar info@vangalen.com met daarin een verzoek om contact met u op te nemen. Wij zorgen er dan voor dat onze medewerker of een collega zo spoedig mogelijk contact met u opneemt.

We waarderen de constructieve houding die we bij onze klanten en partners ervaren; goed om te merken dat iedereen meewerkt om de gewone bedrijfsvoering zoveel mogelijk doorgang te laten vinden. Samen komen we deze crisis door! We hopen u snel weer in gewone omstandigheden te treffen en wensen u voor nu veel gezondheid en sterkte toe.

Met vriendelijke groet,
Namens alle collega’s van Van Galen

Vincent de Gier
Directeur