Hoe gaat Van Galen om met alle maatregelen rondom het Coronavirus?

Vanwege het Coronavirus neemt Van Galen diverse maatregelen. We volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.
Bekijk voor de actuele maatregelen deze pagina.

Melding verbergen

Nieuwbouw van het nieuwe verzorgingstehuis Cornelia

december 10, 2019 11:20 am

Wij gaan voor Allévo aan de slag met de nieuwbouw van het nieuwe verzorgingstehuis Cornelia Zierikzee. Alles is rond om aan de slag te gaan met de nieuwbouw. De planning is om begin volgend jaar te starten met de bouw en anderhalf jaar later te verhuizen. Voor ieder wat wils! In het nieuwe Cornelia staat een goed leven, goede zorg en aandacht voor elkaar op nummer één. Voor bewoners komen er 93 appartementen en 11 huiskamers met elk een eigen thema. Mensen die revalideren of logeren verblijven in een moderne studio op de eerste verdieping. Hier vindt u ook een behandelcentrum en een oefenzaal voor behandelingen zoals fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en revalidatie. Foto: Ondertekening contract. Van links naar rechts: Peter van der Horst (Sprangers), Ineke Dekker (RvB Cornelia) en Klaas Noorlander (Van Galen).