Hoe gaat Van Galen om met alle maatregelen rondom het Coronavirus?

Vanwege het Coronavirus neemt Van Galen diverse maatregelen. We volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.
Bekijk voor de actuele maatregelen deze pagina.

Melding verbergen

Nieuw kantoor Europees Geneesmiddelen Agentschap

november 21, 2019 11:20 am

TROTS: nieuw kantoor Europees Geneesmiddelen Agentschap afgelopen vrijdag opgeleverd! Binnen de door het Europees Geneesmiddelen Agentschap (EMA) gestelde harde deadline van 15 november 2019 heeft Bouwcombinatie EMA, een samenwerking van Dura Vermeer en Heijmans, in 18 maanden tijd samen met hun partners de oplevering gerealiseerd van het nieuwe kantoor van EMA in Amsterdam. Van Galen Projectenbedrijf verzorgde de ‘hoogbouw’ van de klimaatinstallaties als onderaannemer van zusterorganisatie Van Dorp. EMA komt uit Londen wegens de ophanden zijnde Brexit en is verantwoordelijk voor de kwaliteit en veiligheid van nieuwe geneesmiddelen voor mensen en dieren die op de Europese markt worden toegelaten. Het nieuwe kantoor heeft 1.300 werkplekken, beslaat 39.000 m², heeft 19 verdiepingen en is 81 meter hoog.

Bekijk hier de film over de bouw.