Hoe gaat Van Galen om met alle maatregelen rondom het Coronavirus?

Vanwege het Coronavirus neemt Van Galen diverse maatregelen. We volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.
Bekijk voor de actuele maatregelen deze pagina.

Melding verbergen

Functionele update monumentale hellingbaan

augustus 20, 2019 2:22 pm

De monumentale hellingbaan in “The Garage” In het monumentale pand “The Garage” in Amsterdam Oud Zuid – het oude onderkomen van Citroën – heeft Van Galen klimaattechniek een bijkomende opdracht voor de werktuigbouwkundige installatie van de hellingbaan afgerond. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de inrichting. De hellingbaan is in ere gehouden en heeft een update gehad om een functie te kunnen vervullen binnen het huidige concept van het gebouw. De hellingbaan wordt voorzien van vergaderruimtes voor algemeen gebruik en er is een audiotorium gemaakt. Van Galen Klimaattechniek heeft ervoor gezorgd dat deze ruimte is voorzien van klimaatplafond, luchttechniek, vloerverwarming, vloerkoeling, meet- en regeltechniek en loodgieterswerkzaamheden. Het eindresultaat mag er zijn. Deze opdracht is een uitbreiding van de opdracht voor renovatie van het gehele pand van zo’n 15.000 m2 kantoren, parkeerkelder en horeca die reeds door het team van The Olympic van Van Galen is uitgevoerd. Bent u geïnteresseerd in de inzetbaarheid van de zelfstandige professionals van het projectteam na het afronden van het project in oktober, neem dan contact op met Embay BV via www.embaybv.nl/contact of via m.bakker@embaybv.com of via 06 8667 8086.