WIE ZIJN WIJ

FRIS! bestaat uit "de nieuwe generatie" van Van Galen. Onder de nieuwe generatie verstaan wij actieve, ambitieuze medewerkers die zich richten op de toekomst.

WAT DOEN WIJ?

Bij FRIS! hebben wij drie belangrijke doelstellingen:

1. Leren, ontwikkelen en innoveren
Dit realiseren wij door het organiseren van leuke en leerzame evenememten. Wij leren van elkaar en van actuele trends en ontwikkelingen in de maatschappij. Met dit doel zorgen wij ervoor dat iedereen binnen FRIS! blijft groeien en ontwikkelen.

2. Betrokkenheid
Wij willen dat de medewerkers zich binnen Van Galen meer betrokken voelen met elkaar. Door samenwerking aan projecten, teamuitjes en evenementen creëren wij meer betrokkenheid tussen de verschillende lagen in het bedrijf.

3. Gaps vullen
Binnen Van Galen zijn er verschilende gaps (gaten). Deze gaten zijn er in onder andere: leeftijd, locaties, binnendienst en buitendienst. Wij stellen dit doel, omdat wij er voor willen zorgen dat dit gevuld wordt door FRIS!. Deze doelstelling zorgt voor meer eenheid en efficiëntere samenwerking binnen ons bedrijf.

 

ONZE BELOFTE

Wij beloven jou een vereniging met leuke- en interessante collega's, leuke activiteiten en initiatieven om jouw kennis over jouw vakgebied te delen en te vergroten.

Knop LID WORDEN

Ons bedrijf
Duurzaamheid & MVO
Specialisaties
Marktsegmenten
Bekijk de vacatures
Contact
FRIS!
  • Urenformulieren Installatie